Guest Houses

and apartments
Guesthouse Zoli

Guesthouse Zoli is a comfortable place in a very quiet area, near the football field of Bogacs, in the crossing of Sport street and Viola street.

Guesthouse Lilla

Only a mile away from the thermal bath of Bogacs. Huge garden, grill terracee. We recommend this to big families.

Guesthouse Piroska

House Piroska can be found in the Széchenyi str. It is a cosy little guesthouse with a small garden. Only 5 min’s away from the thermal bath. Reccomended to small families.

Apartment Judit in Eger

This Apartment can be found in Eger very close the the centre of the town. It’s a cosy little flat a small balcony. Only 10 min’s away from the center of Eger. Reccomended to small families up to 4-5 members.

Rólunk

AMIT TUDNI ÉRDEMES
néhány érv, ami mellettünk szólhat.

Vendégházaink családias jellegűek. Egyedi elrendezéssel és kiváló elhelyezkedéssel bírnak. Nyugodt, csendes környezetben várják a pihenni vágyókat.

Elsősorban családok körében kedveltek, mivel a vendégek az otthon érzését visszaadó házakban, apartmanokban tölthetik el pihenésüket. Ezzel egyfajta kellemes nyugalmat is sugároznak.

Bogács bővelkedik a jobbnál jobb szálláshelyekben. Mi nem állítjuk, hogy a legszebb, vagy épp a legjobb a miénk, azt viszont elmondhatjuk, hogy egy igényes, otthonos környezetet igyekszünk biztosítani a kedves vendégeknek az itt eltöltött idő alatt.

 • Önálló vendégházak

  nem lakik veled a tulajdonos

 • Csendes, nyugodt környezet

  zöldövezeti elhelyezkedés

 • Nagycsaládosok előnyben

  10-12 fős elhelyezés is biztosított

 • Tágas terek

  vendégházaink saját kerttel rendelkeznek

LATEST NEWS

Add a subtitle in Customizer, "Latest news section"