Zoli Vendégház

Zoli Vendégház

komfortos, három hálószobás vendégház Bogács csendes, pihenő övezetében a Sport utca és a Viola utca sarkán.

A Zoli vendégház kellemes zöldövezeti környezetben, tágas kerttel és a közeli dombok gyönyörű látványával várja kedves vendégeit.

Közel 150 négyzetméteres alapterületén, három hálószoba, két fürdőszoba, nappali, konyha és egy nagy terasz szolgálja a pihenni vágyók kényelmét. Férőhelyek száma 9 fő, de kérés esetén további pótágyas elhelyezés megoldható maximum 3 fő részére. A hálószobák mindegyike francia ággyal és egy egyszemélyes ággyal van berendezve.

A fürdőszobák zuhanyzóval és WC-vel kombináltak. Közülük a nagyobb fürdőszoba 2017 tavaszán került kialakításra, melynek során minőségi anyagok és szaniterek felhasználásával, egy modern és akadálymentesített zuhanyzó is kialakításra került.

A konyha méretéből adódóan elegendő helyet nyújt ahhoz, hogy akár 8-10 fő is kényelmesen helyet foglaljon az asztal körül. A konyhai felszerelések között megtalálható a mikrohullámú sütő, nagyméretű, felül fagyasztós hűtőszekrény, illetve jól működő gáztűzhely. A konyha így tehát alkalmas lehet akár egy-egy családi ebéd, vagy vacsora elkészítéséhez is az itt eltöltött időszak alatt.

A közel 35 négyzetméter alapterületű, kertkapcsolatos nappaliban található többek között 3 darab nagyméretű ülőgarnitúra és egy kétszemélyes, ágyazható kanapé, mely adott esetben a pótágy funkcióját is betöltheti.

A kerti bútorokkal felszerelt terasz és az udvaron található nagyméretű grillterasz kiváló lehetőséget nyújt egy nagyszerű családi piknikhez, miközben a gyerekek igénybe vehetik a kertben található játszó eszközöket és hintát.

Szerencsés helyzetben vagyunk, mivel Bogács földrajzi elhelyezkedése révén a közelben helyezkedik el a híres Matyó város, Mezőkövesd (8km), illetve a Barokk épületeiről, borairól és borozóiról is híres Eger (16km) városa. Közelünkben van a Bükk-hegység és számos kulturális és turisztikai látnivaló. Bogács tulajdonképpen a Dél-Borsodi régió központi helyén található és jó kiindulópont lehet a sok-sok kirándulásnak az itt eltöltött idő alatt. Miskolc és Szilvásvárad mindössze 50 kilométernyi távolságra van tőlünk.

Kérjük, engedje meg, hogy az itt található fotógalériával egy kis kedvet csináljunk a választáshoz!

Reméljük, hogy sikerült egy kis ízelítőt adni a kikapcsolódási lehetőségekből, amik a kedves idelátogató vendégekre várnak! Ne gondolkodjon tehát! Amennyiben vendégházunk felkeltette érdeklődését, keressen minket bátran az alábbi elérhetőségeken!

Telefon: +36 30 466 6481

e-mail: zoltan7.varga at gmail.com